Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is een makelaar gevestigd in Voorthuizen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Drieklomp Makelaars en Rentmeesters hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorthuizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Drieklomp Makelaars en Rentmeesters in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.084.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 20.000
  • Aantal transacties 152
Meer informatie over Drieklomp Makelaars en Rentmeesters
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Drieklomp Makelaars en Rentmeesters verkoopt

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is het meeste actief in Voorthuizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Drieklomp Makelaars en Rentmeesters woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Drieklomp Makelaars en Rentmeesters ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorthuizen 22 € 750.000
Ermelo 9 € 937.000
Epe 5 € 1.630.000
Leusden 4 € 1.028.000
’t Harde 4 € 806.000

Type woningen die Drieklomp Makelaars en Rentmeesters verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Drieklomp Makelaars en Rentmeesters diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Drieklomp Makelaars en Rentmeesters het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
83%
tussenwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
4%
halfvrijstaande woning
3%
hoekwoning
3%
bovenwoning
1%
penthouse
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Wat kost Drieklomp Makelaars en Rentmeesters bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 10.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 16.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Drieklomp Makelaars en Rentmeesters voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Drieklomp Makelaars en Rentmeesters je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.400 en de € 8.100.

Waar is Drieklomp Makelaars en Rentmeesters actief?

+

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorthuizen, Ermelo, Epe, Leusden en ’t Harde.

In welk prijssegment is Drieklomp Makelaars en Rentmeesters actief?

+

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Drieklomp Makelaars en Rentmeesters actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.084.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorthuizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorthuizen en vergelijkbaar is aan Drieklomp Makelaars en Rentmeesters. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!