Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed

Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed is een makelaar gevestigd in Kootwijkerbroek. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kootwijkerbroek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed verkoopt

Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed is het meeste actief in Kootwijkerbroek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beek 1 € 175.000
Rijnsburg 1 € 445.000
Kootwijkerbroek 1 € 439.000

Type woningen die Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
80%
portiekflat
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed

Wat kost Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed actief?

+

Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beek, Rijnsburg en Kootwijkerbroek.

In welk prijssegment is Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed actief?

+

Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 353.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kootwijkerbroek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kootwijkerbroek en vergelijkbaar is aan Pandinzicht Makelaardij & Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!