Makelaars in Lunteren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lunteren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Lunteren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lunteren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum Lunteren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lunteren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lunteren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 625.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 127.000
 • Aantal transacties 81
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lunteren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lunteren

In Lunteren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 666.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 127.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lunteren.

Bij de verkoop van een huis in Lunteren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 666.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lunteren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lunteren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 625.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lunteren is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lunteren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lunteren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lunteren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lunteren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Maaike van Doorn Makelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lunteren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lunteren.

Populaire buurten in Lunteren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lunteren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lunteren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum Lunteren

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 502.000
  Woningen verkocht
  44
 • 2. Wormshoef

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 549.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. Lunteren-Oost

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 726.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Nederwoud

  Verkooptijd
  123 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.292.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Meulunteren/De Valk

  Verkooptijd
  189 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.165.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Lunteren

In Lunteren zijn de afgelopen maand 81 woningen verkocht. Makelaar Maaike van Doorn Makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lunteren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buzerseweg 19 Maaike van Doorn Makelaar € 1.850.000
Vijfsprongweg 130 Maaike van Doorn Makelaar € 1.685.000
Bisschopweg 55 Rozeboom makelaardij € 1.500.000
Molenweg 64 Gundelach Makelaardij TGV € 1.279.000
Wormshoefweg 1 Henk Bos Makelaardij € 1.150.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lunteren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lunteren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Lunteren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lunteren.

Wat kost een makelaar in Lunteren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lunteren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lunteren van € 6.300 tot € 7.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lunteren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lunteren zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lunteren?

+

De meest verkopende makelaar van Lunteren is Maaike van Doorn Makelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lunteren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lunteren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lunteren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lunteren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!