Goedvastgoed Makelaardij

Goedvastgoed Makelaardij is een makelaar gevestigd in Lunteren. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Goedvastgoed Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Goedvastgoed Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lunteren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Goedvastgoed Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Goedvastgoed Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 453.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 201.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Goedvastgoed Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Goedvastgoed Makelaardij verkoopt

Goedvastgoed Makelaardij is het meeste actief in Lunteren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Goedvastgoed Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Goedvastgoed Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lunteren 10 € 487.000
Ede 4 € 397.000
Veenendaal 3 € 359.000
Ederveen 2 € 537.000
Terschuur 1 € 450.000

Type woningen die Goedvastgoed Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Goedvastgoed Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Goedvastgoed Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
27%
hoekwoning
20%
bovenwoning
13%
galerijflat
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goedvastgoed Makelaardij

Wat kost Goedvastgoed Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Goedvastgoed Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Goedvastgoed Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Goedvastgoed Makelaardij actief?

+

Goedvastgoed Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lunteren, Ede, Veenendaal, Ederveen en Terschuur.

In welk prijssegment is Goedvastgoed Makelaardij actief?

+

Goedvastgoed Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Goedvastgoed Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 453.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lunteren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lunteren en vergelijkbaar is aan Goedvastgoed Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!