Makelaars in Ederveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ederveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Ederveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ederveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ederveen dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ederveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ederveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 516.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -129.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ederveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ederveen

In Ederveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 470.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -129.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Ederveen.

Bij de verkoop van een huis in Ederveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 88 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 470.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ederveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ederveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 516.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ederveen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ederveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ederveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ederveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ederveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Henk Bos Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ederveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ederveen.

Populaire buurten in Ederveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ederveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ederveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ederveen dorp

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 516.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Ederveen

In Ederveen zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Henk Bos Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ederveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bruinehorst 14 Maaike van Doorn Makelaar € 950.000
Hibiscusstraat 4 Goedvastgoed Makelaardij € 695.000
Schras 55 Henk Bos Makelaardij € 675.000
Hortensiastraat 2 Maaike van Doorn Makelaar € 625.000
Sneeuwbesstraat 7 Henk Bos Makelaardij € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ederveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ederveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Ederveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ederveen.

Wat kost een makelaar in Ederveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ederveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ederveen van € 5.200 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ederveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ederveen zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ederveen?

+

De meest verkopende makelaar van Ederveen is Henk Bos Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ederveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ederveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ederveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ederveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!