Westeneng Makelaardij

Westeneng Makelaardij is een makelaar gevestigd in Barneveld. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Westeneng Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Westeneng Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Barneveld en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Westeneng Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Westeneng Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 520.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 85
Meer informatie over Westeneng Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Westeneng Makelaardij verkoopt

Westeneng Makelaardij is het meeste actief in Barneveld. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Westeneng Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Westeneng Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Barneveld 46 € 467.000
Kootwijkerbroek 7 € 707.000
Voorthuizen 3 € 612.000
Hilversum 3 € 988.000
Wekerom 2 € 559.000

Type woningen die Westeneng Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Westeneng Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Westeneng Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
hoekwoning
21%
vrijstaande woning
17%
2 onder 1 kapwoning
12%
benedenwoning
6%
portiekflat
6%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
3%
geschakelde woning
2%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Westeneng Makelaardij

Wat kost Westeneng Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Westeneng Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Westeneng Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Westeneng Makelaardij actief?

+

Westeneng Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Barneveld, Kootwijkerbroek, Voorthuizen, Hilversum en Wekerom.

In welk prijssegment is Westeneng Makelaardij actief?

+

Westeneng Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Westeneng Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 520.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Barneveld

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Barneveld en vergelijkbaar is aan Westeneng Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!