Makelaars in Stroe

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stroe, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Stroe. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stroe helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stroe.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stroe zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Stroe afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 562.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -177.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stroe
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stroe

In Stroe is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 392.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -177.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Stroe.

Bij de verkoop van een huis in Stroe is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 134 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 392.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stroe. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stroe weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 562.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stroe is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stroe. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stroe

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stroe? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stroe. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VSO makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Stroe, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stroe.

Populaire buurten in Stroe

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stroe? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stroe. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stroe

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 451.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Buitengebied Stroe

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 697.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Buitengebied Voorthuizen

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Stroe

In Stroe zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar VSO makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Stroe.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Welgelegenweg 12 Residence Makelaars € 975.000
Gruttoweg 18 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 925.000
Gentiaan 15 VSO makelaars & taxateurs € 589.000
Wolweg 120 Midden Nederland Makelaars € 575.000
Welgelegenweg 2 VSO makelaars & taxateurs € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stroe

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stroe?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Stroe. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stroe.

Wat kost een makelaar in Stroe?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stroe is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stroe van € 5.600 tot € 6.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stroe?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stroe zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stroe?

+

De meest verkopende makelaar van Stroe is VSO makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stroe zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stroe?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stroe aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stroe.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!