Bosrijck BV

Bosrijck BV is een makelaar gevestigd in Uddel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bosrijck BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bosrijck BV is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Uddel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bosrijck BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bosrijck BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
  • Gemiddelde verkooptijd 78
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Bosrijck BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bosrijck BV verkoopt

Bosrijck BV is het meeste actief in Uddel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bosrijck BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bosrijck BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uddel 6 € 492.000
Garderen 2 € 437.000
Nunspeet 2 € 347.000
’t Harde 1 € 439.000
Apeldoorn 1 € 449.000

Type woningen die Bosrijck BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bosrijck BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bosrijck BV het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
46%
tussenwoning
31%
galerijflat
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bosrijck BV

Wat kost Bosrijck BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bosrijck BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bosrijck BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Bosrijck BV actief?

+

Bosrijck BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uddel, Garderen, Nunspeet, ’t Harde en Apeldoorn.

In welk prijssegment is Bosrijck BV actief?

+

Bosrijck BV is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bosrijck BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 445.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Uddel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Uddel en vergelijkbaar is aan Bosrijck BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!