Bosrijck BV

Bosrijck BV is een makelaar gevestigd in Nunspeet. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bosrijck BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bosrijck BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nunspeet en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bosrijck BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bosrijck BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
  • Gemiddelde verkooptijd 78
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Bosrijck BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bosrijck BV verkoopt

Bosrijck BV is het meeste actief in Nunspeet. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bosrijck BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bosrijck BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uddel 3 € 371.000
Nunspeet 3 € 415.000
Goirle 1 € 365.000
Elburg 1 € 439.000
Heerde 1 € 1.150.000

Type woningen die Bosrijck BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bosrijck BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bosrijck BV het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
vrijstaande woning
27%
2 onder 1 kapwoning
23%
hoekwoning
14%
eindwoning
5%
geschakelde woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bosrijck BV

Wat kost Bosrijck BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bosrijck BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bosrijck BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Bosrijck BV actief?

+

Bosrijck BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uddel, Nunspeet, Goirle, Elburg en Heerde.

In welk prijssegment is Bosrijck BV actief?

+

Bosrijck BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bosrijck BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 472.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nunspeet

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nunspeet en vergelijkbaar is aan Bosrijck BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!