Brandt Makelaars

Brandt Makelaars is een makelaar gevestigd in Harderwijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Brandt Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Brandt Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Harderwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brandt Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brandt Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 211.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Brandt Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brandt Makelaars verkoopt

Brandt Makelaars is het meeste actief in Harderwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brandt Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brandt Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Harderwijk 26 € 437.000
Biddinghuizen 5 € 339.000
Hierden 2 € 375.000
Nunspeet 2 € 499.000
Houten 1 € 500.000

Type woningen die Brandt Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brandt Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brandt Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
14%
vrijstaande woning
13%
galerijflat
10%
hoekwoning
10%
bovenwoning
5%
geschakelde woning
3%
portiekflat
3%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brandt Makelaars

Wat kost Brandt Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brandt Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brandt Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Brandt Makelaars actief?

+

Brandt Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Harderwijk, Biddinghuizen, Hierden, Nunspeet en Houten.

In welk prijssegment is Brandt Makelaars actief?

+

Brandt Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brandt Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Harderwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Harderwijk en vergelijkbaar is aan Brandt Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!