Makelaars in Harderwijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Harderwijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 26 makelaars actief geweest in Harderwijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Harderwijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Harderhout II.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Harderwijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Harderwijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
 • Aantal transacties 274
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Harderwijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Harderwijk

In Harderwijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 414.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Harderwijk.

Bij de verkoop van een huis in Harderwijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 414.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Harderwijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Harderwijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 437.000.

Het meest voorkomende energielabel in Harderwijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Harderwijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Harderwijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Harderwijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Harderwijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Randmeer Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Harderwijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Harderwijk.

Populaire buurten in Harderwijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Harderwijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Harderwijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Harderhout II

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 457.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Veldkamp

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 458.000
  Woningen verkocht
  17
 • 3. De Wittenhagen-Noord

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  16
 • 4. Stadsdennen-Noord

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  15
 • 5. Binnenstad-Noord

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Harderwijk

In Harderwijk zijn de afgelopen maand 274 woningen verkocht. Makelaar Randmeer Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Harderwijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oranjelaan 10 Van der Hoek Makelaardij b.v. € 1.085.000
Horloseweg 60 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 995.000
Kamgrasdreef 2 Midden Nederland Makelaars € 925.000
Paardenbloemdreef 28 Midden Nederland Makelaars € 925.000
Ganzekamp 1 -3 Stijkel Makelaars € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Harderwijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Harderwijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 26 makelaars actief geweest in Harderwijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Harderwijk.

Wat kost een makelaar in Harderwijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Harderwijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Harderwijk van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Harderwijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Harderwijk zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Harderwijk?

+

De meest verkopende makelaar van Harderwijk is Randmeer Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Harderwijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Harderwijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Harderwijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Harderwijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!