Bart Jansen Makelaars

Bart Jansen Makelaars is een makelaar gevestigd in Harderwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bart Jansen Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bart Jansen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Harderwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bart Jansen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bart Jansen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 479.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 167.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Bart Jansen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bart Jansen Makelaars verkoopt

Bart Jansen Makelaars is het meeste actief in Harderwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bart Jansen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bart Jansen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Harderwijk 22 € 436.000
Hierden 5 € 681.000
Zeewolde 1 € 420.000
Ermelo 1 € 490.000

Type woningen die Bart Jansen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bart Jansen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bart Jansen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
12%
bovenwoning
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bart Jansen Makelaars

Wat kost Bart Jansen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bart Jansen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bart Jansen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Bart Jansen Makelaars actief?

+

Bart Jansen Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Harderwijk, Hierden, Zeewolde en Ermelo.

In welk prijssegment is Bart Jansen Makelaars actief?

+

Bart Jansen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bart Jansen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 479.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Harderwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Harderwijk en vergelijkbaar is aan Bart Jansen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!