Makelaars in Biddinghuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Biddinghuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 21 makelaars actief geweest in Biddinghuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Biddinghuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Biddinghuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Biddinghuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Biddinghuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 365.000
 • Gemiddelde verkooptijd 86
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -58.000
 • Aantal transacties 65
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Biddinghuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Biddinghuizen

In Biddinghuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 297.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -58.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Biddinghuizen.

Bij de verkoop van een huis in Biddinghuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 297.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Biddinghuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Biddinghuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 365.000.

Het meest voorkomende energielabel in Biddinghuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Biddinghuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Biddinghuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Biddinghuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Biddinghuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brandt Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Biddinghuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Biddinghuizen.

Populaire buurten in Biddinghuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Biddinghuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Biddinghuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Biddinghuizen

  Verkooptijd
  139 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  29
 • 2. De Baan

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Bremerpark

  Verkooptijd
  109 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Oud-Biddinghuizen

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  6
 • 5. De Kaai

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Biddinghuizen

In Biddinghuizen zijn de afgelopen maand 65 woningen verkocht. Makelaar Brandt Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Biddinghuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ellerweg 27 VSO makelaars & taxateurs € 1.250.000
Zuiderzee op Zuid 168 BALM Makelaardij € 965.000
Buitenkant 6 Carpe Diem Makelaardij € 650.000
Het Erf 79 Sanne Makelaardij € 539.000
Jamboreelaan 3 Makelaarschap € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Biddinghuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Biddinghuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 21 makelaars actief geweest in Biddinghuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Biddinghuizen.

Wat kost een makelaar in Biddinghuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Biddinghuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Biddinghuizen van € 3.700 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Biddinghuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Biddinghuizen zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Biddinghuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Biddinghuizen is Brandt Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Biddinghuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Biddinghuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Biddinghuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Biddinghuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!