WOLTJER makelaardij

WOLTJER makelaardij is een makelaar gevestigd in Dronten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WOLTJER makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. WOLTJER makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dronten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WOLTJER makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WOLTJER makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 351.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over WOLTJER makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WOLTJER makelaardij verkoopt

WOLTJER makelaardij is het meeste actief in Dronten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WOLTJER makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WOLTJER makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dronten 24 € 353.000
Biddinghuizen 3 € 420.000
Swifterbant 1 € 425.000
Herkenbosch 1 € 399.000
Goes 1 € 335.000

Type woningen die WOLTJER makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WOLTJER makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WOLTJER makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
17%
geschakelde woning
17%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
8%
tussenwoning
8%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WOLTJER makelaardij

Wat kost WOLTJER makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WOLTJER makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WOLTJER makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is WOLTJER makelaardij actief?

+

WOLTJER makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Herkenbosch en Goes.

In welk prijssegment is WOLTJER makelaardij actief?

+

WOLTJER makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WOLTJER makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 351.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dronten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dronten en vergelijkbaar is aan WOLTJER makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!