De Makelaars van 5VOOR12

De Makelaars van 5VOOR12 is een makelaar gevestigd in Dronten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Makelaars van 5VOOR12 hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Makelaars van 5VOOR12 is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dronten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Makelaars van 5VOOR12. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Makelaars van 5VOOR12 in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 382.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 16.000
  • Aantal transacties 103
Meer informatie over De Makelaars van 5VOOR12
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar De Makelaars van 5VOOR12 verkoopt

De Makelaars van 5VOOR12 is het meeste actief in Dronten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Makelaars van 5VOOR12 woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Makelaars van 5VOOR12 ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dronten 73 € 389.000
Swifterbant 22 € 361.000
Biddinghuizen 8 € 367.000

Type woningen die De Makelaars van 5VOOR12 verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Makelaars van 5VOOR12 diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Makelaars van 5VOOR12 het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
35%
tussenwoning
24%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
9%
portiekwoning
6%
eindwoning
1%
galerijflat
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Makelaars van 5VOOR12

Wat kost De Makelaars van 5VOOR12 bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Makelaars van 5VOOR12 voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Makelaars van 5VOOR12 je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is De Makelaars van 5VOOR12 actief?

+

De Makelaars van 5VOOR12 heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

In welk prijssegment is De Makelaars van 5VOOR12 actief?

+

De Makelaars van 5VOOR12 is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Makelaars van 5VOOR12 actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 382.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dronten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dronten en vergelijkbaar is aan De Makelaars van 5VOOR12. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!