VSO makelaars & taxateurs

VSO makelaars & taxateurs is een makelaar gevestigd in Emmeloord. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 8 vestigingen, biedt VSO makelaars & taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VSO makelaars & taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Emmeloord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VSO makelaars & taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VSO makelaars & taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 102.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over VSO makelaars & taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VSO makelaars & taxateurs verkoopt

VSO makelaars & taxateurs is het meeste actief in Emmeloord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VSO makelaars & taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VSO makelaars & taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmeloord 10 € 381.000
Dronten 6 € 439.000
Luttelgeest 4 € 442.000
Amsterdam 3 € 370.000
Espel 2 € 434.000

Type woningen die VSO makelaars & taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VSO makelaars & taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VSO makelaars & taxateurs het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
56%
tussenwoning
17%
hoekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
8%
galerijflat
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VSO makelaars & taxateurs

Wat kost VSO makelaars & taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VSO makelaars & taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VSO makelaars & taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is VSO makelaars & taxateurs actief?

+

VSO makelaars & taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmeloord, Dronten, Luttelgeest, Amsterdam en Espel.

In welk prijssegment is VSO makelaars & taxateurs actief?

+

VSO makelaars & taxateurs is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VSO makelaars & taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 441.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Emmeloord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Emmeloord en vergelijkbaar is aan VSO makelaars & taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!