Makelaars in Creil

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Creil, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Creil. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Creil helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Creil-woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Creil zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Creil afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 329.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 51.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Creil
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Creil

In Creil is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 411.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 51.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Creil.

Bij de verkoop van een huis in Creil is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 411.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Creil. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Creil weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 329.000.

Het meest voorkomende energielabel in Creil is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Creil. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Creil

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Creil? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Creil. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VSO makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Creil, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Creil.

Populaire buurten in Creil

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Creil? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Creil. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Creil-woonkern

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 321.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Creil-landelijk gebied

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Creil

In Creil zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar VSO makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Creil.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jacob van Ruysdael 5 VSO makelaars & taxateurs € 648.000
Klutenpad 16 a Ingrid Goes Makelaars BV € 525.000
Graaf Florislaan 19 Ingrid Goes Makelaars BV € 459.000
Buizerdstraat 22 VSO makelaars & taxateurs € 362.000
Westermeerweg 59 A VSO makelaars & taxateurs € 359.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Creil

Hoeveel makelaars zijn er actief in Creil?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Creil. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Creil.

Wat kost een makelaar in Creil?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Creil is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Creil van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Creil?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Creil zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Creil?

+

De meest verkopende makelaar van Creil is VSO makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Creil zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Creil?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Creil aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Creil.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!