Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.

Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. is een makelaar gevestigd in Emmeloord. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Emmeloord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 291.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
  • Aantal transacties 70
Meer informatie over Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. verkoopt

Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. is het meeste actief in Emmeloord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmeloord 47 € 293.000
Marknesse 3 € 350.000
Ens 3 € 225.000
Nagele 2 € 152.000
Bant 2 € 318.000

Type woningen die Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
hoekwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
12%
portiekflat
5%
vrijstaande woning
3%
eindwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.

Wat kost Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. actief?

+

Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmeloord, Marknesse, Ens, Nagele en Bant.

In welk prijssegment is Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. actief?

+

Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 291.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Emmeloord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Emmeloord en vergelijkbaar is aan Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!