Makelaars in Luttelgeest

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Luttelgeest, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Luttelgeest. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Luttelgeest helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Luttelgeest-woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Luttelgeest zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Luttelgeest afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
 • Gemiddelde verkooptijd 85
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 103.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Luttelgeest
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Luttelgeest

In Luttelgeest is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 293.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 103.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Luttelgeest.

Bij de verkoop van een huis in Luttelgeest is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 293.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Luttelgeest. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Luttelgeest weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 346.000.

Het meest voorkomende energielabel in Luttelgeest is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Luttelgeest. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Luttelgeest

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Luttelgeest? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Luttelgeest. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VSO makelaars & taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Luttelgeest, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Luttelgeest.

 • Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.

  2. Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 262.000
  Woningen verkocht
  2
 • Klappe Makelaardij o.z.

  3. Klappe Makelaardij o.z.

  Verkooptijd
  151 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  2
 • MASTEBROEK MAKELAARDIJ

  4. MASTEBROEK MAKELAARDIJ

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 190.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaardij Middelbrink

  5. Makelaardij Middelbrink

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Luttelgeest

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Luttelgeest? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Luttelgeest. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Luttelgeest-woonkern

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 289.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Luttelgeest-landelijk gebied

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Luttelgeest

In Luttelgeest zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar VSO makelaars & taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Luttelgeest.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kalenbergerweg 9 2 Makelaardij De Munt € 675.000
Uiterdijkenweg 21 VSO makelaars & taxateurs € 625.000
Oosterringweg 14 I VSO makelaars & taxateurs € 550.000
Orchidee 18 Klappe Makelaardij o.z. € 399.000
Amazonestraat 62 Sloterwijk & Heinen Makelaars € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Luttelgeest

Hoeveel makelaars zijn er actief in Luttelgeest?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Luttelgeest. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Luttelgeest.

Wat kost een makelaar in Luttelgeest?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Luttelgeest is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Luttelgeest van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Luttelgeest?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Luttelgeest zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Luttelgeest?

+

De meest verkopende makelaar van Luttelgeest is VSO makelaars & taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Luttelgeest zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Luttelgeest?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Luttelgeest aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Luttelgeest.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!