Makelaars in Nagele

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nagele, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Nagele. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nagele helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nagele-woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nagele zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nagele afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 409.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -107.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nagele
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nagele

In Nagele is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 265.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -107.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nagele.

Bij de verkoop van een huis in Nagele is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 265.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nagele. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nagele weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 409.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nagele is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nagele. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nagele

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nagele? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nagele. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ingrid Goes Makelaars BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nagele, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nagele.

Populaire buurten in Nagele

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nagele? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nagele. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nagele-woonkern

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Nagele-landelijk gebied

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 553.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Nagele-bedrijventerrein

  Verkooptijd
  154 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Nagele

In Nagele zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Ingrid Goes Makelaars BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nagele.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Domineesweg 9 Hoekstra makelaardij & taxaties € 950.000
Palenweg 12 Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. € 925.000
Palenweg 4 Alpina € 708.000
Vliegtuigweg 8 Makelaardij Schokland € 697.500
Schokkerringweg 5 II VSO makelaars & taxateurs € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nagele

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nagele?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Nagele. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nagele.

Wat kost een makelaar in Nagele?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nagele is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nagele van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nagele?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nagele zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nagele?

+

De meest verkopende makelaar van Nagele is Ingrid Goes Makelaars BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nagele zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nagele?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nagele aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nagele.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!