Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.

Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. is een makelaar gevestigd in Oldemarkt. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oldemarkt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 94
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. verkoopt

Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. is het meeste actief in Oldemarkt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oldemarkt 8 € 393.000
Steenwijk 3 € 299.000
Ossenzijl 2 € 459.000
Blankenham 2 € 339.000
Willemsoord 1 € 250.000

Type woningen die Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
45%
tussenwoning
19%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
10%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.

Wat kost Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. actief?

+

Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oldemarkt, Steenwijk, Ossenzijl, Blankenham en Willemsoord.

In welk prijssegment is Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. actief?

+

Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oldemarkt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oldemarkt en vergelijkbaar is aan Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!