Makelaars in Oldemarkt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oldemarkt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Oldemarkt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oldemarkt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oldemarkt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oldemarkt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oldemarkt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 99.000
 • Aantal transacties 41
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oldemarkt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oldemarkt

In Oldemarkt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 387.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 99.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oldemarkt.

Bij de verkoop van een huis in Oldemarkt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 387.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oldemarkt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oldemarkt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 334.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oldemarkt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oldemarkt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oldemarkt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oldemarkt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oldemarkt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oldemarkt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oldemarkt.

Populaire buurten in Oldemarkt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oldemarkt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oldemarkt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oldemarkt

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 334.000
  Woningen verkocht
  41

Top 5 woningen verkocht in Oldemarkt

In Oldemarkt zijn de afgelopen maand 41 woningen verkocht. Makelaar Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oldemarkt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zieltjes 28 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 599.000
Windsingel 26 Sloterwijk & Heinen Makelaars € 585.000
Zieltjes 9 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 520.000
Hulsekamp 5 De Linde Makelaars € 499.000
de Hare 58 Hanke Makelaardij € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oldemarkt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oldemarkt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Oldemarkt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oldemarkt.

Wat kost een makelaar in Oldemarkt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oldemarkt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oldemarkt van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oldemarkt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oldemarkt zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oldemarkt?

+

De meest verkopende makelaar van Oldemarkt is Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oldemarkt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oldemarkt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oldemarkt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oldemarkt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!