Van Galen Makelaars

Van Galen Makelaars is een makelaar gevestigd in Oldeholtpade. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Galen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Galen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oldeholtpade en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Galen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Galen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
  • Gemiddelde verkooptijd 17
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 46.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Van Galen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Galen Makelaars verkoopt

Van Galen Makelaars is het meeste actief in Oldeholtpade. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Galen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Galen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wolvega 7 € 291.000
Heerenveen 2 € 238.000
Drachten 1 € 225.000
Oldeberkoop 1 € 460.000
Noordwolde (FR) 1 € 649.000

Type woningen die Van Galen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Galen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Galen Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
vrijstaande woning
33%
hoekwoning
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Galen Makelaars

Wat kost Van Galen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Galen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Galen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Van Galen Makelaars actief?

+

Van Galen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wolvega, Heerenveen, Drachten, Oldeberkoop en Noordwolde (FR).

In welk prijssegment is Van Galen Makelaars actief?

+

Van Galen Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Galen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 320.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oldeholtpade

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oldeholtpade en vergelijkbaar is aan Van Galen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!