Makelaars in Oldeholtpade

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oldeholtpade, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Oldeholtpade. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oldeholtpade helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oldeholtpade.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oldeholtpade zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oldeholtpade zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oldeholtpade afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 162.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oldeholtpade
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oldeholtpade

In Oldeholtpade is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 535.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 162.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oldeholtpade.

Bij de verkoop van een huis in Oldeholtpade is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 148 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 535.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oldeholtpade. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oldeholtpade weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 507.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oldeholtpade is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oldeholtpade. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oldeholtpade

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oldeholtpade? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oldeholtpade. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Galen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Oldeholtpade, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oldeholtpade.

 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 775.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oldeholtpade

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oldeholtpade? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oldeholtpade. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oldeholtpade

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Oldeholtpade-Buitengebied

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 775.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Oldeholtpade

In Oldeholtpade zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Van Galen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Oldeholtpade.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdweg 176 RMW Makelaars € 775.000
Hoofdweg 135 Van Galen Makelaars € 425.000
Oltholtstraat 3 De Linde Makelaars € 320.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oldeholtpade

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oldeholtpade?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Oldeholtpade. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oldeholtpade.

Wat kost een makelaar in Oldeholtpade?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oldeholtpade is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oldeholtpade van € 5.100 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oldeholtpade?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oldeholtpade zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oldeholtpade?

+

De meest verkopende makelaar van Oldeholtpade is Van Galen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oldeholtpade zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oldeholtpade?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oldeholtpade aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oldeholtpade.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!