Fryslân Homes

Fryslân Homes is een makelaar gevestigd in Heerenveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fryslân Homes hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fryslân Homes is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerenveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fryslân Homes. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Fryslân Homes zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Fryslân Homes in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
  • Gemiddelde verkooptijd 106
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -241.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Fryslân Homes
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fryslân Homes verkoopt

Fryslân Homes is het meeste actief in Heerenveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fryslân Homes woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fryslân Homes ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerenveen 2 € 435.000
Gytsjerk 2 € 910.000
Leeuwarden 1 € 330.000
Sneek 1 € 245.000
IJlst 1 € 375.000

Type woningen die Fryslân Homes verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fryslân Homes diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fryslân Homes het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
22%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fryslân Homes

Wat kost Fryslân Homes bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fryslân Homes voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fryslân Homes je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is Fryslân Homes actief?

+

Fryslân Homes heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerenveen, Gytsjerk, Leeuwarden, Sneek en IJlst.

In welk prijssegment is Fryslân Homes actief?

+

Fryslân Homes is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fryslân Homes actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 489.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerenveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerenveen en vergelijkbaar is aan Fryslân Homes. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!