Makelaars in Sneek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sneek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 35 makelaars actief geweest in Sneek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sneek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Duinterpen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sneek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sneek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 340.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
 • Aantal transacties 279
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sneek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sneek

In Sneek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 340.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -14.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Sneek.

Bij de verkoop van een huis in Sneek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 340.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sneek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sneek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 340.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sneek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sneek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sneek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sneek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sneek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Struiksma Makelaars Sneek de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sneek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sneek.

Populaire buurten in Sneek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sneek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sneek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Duinterpen

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. De Domp

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  32
 • 3. Sperkhem en industrieterrein Houkesloot

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 244.000
  Woningen verkocht
  31
 • 4. Stadsfenne

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 406.000
  Woningen verkocht
  25
 • 5. Lemmerweg-West

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 326.000
  Woningen verkocht
  20

Top 5 woningen verkocht in Sneek

In Sneek zijn de afgelopen maand 279 woningen verkocht. Makelaar Struiksma Makelaars Sneek verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sneek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Goeman Borgesiuslaan 4 Makelaardij Sneek € 1.600.000
Noorderrak 13 HuisPortaal.nl € 1.175.000
Gerritshof 7 Duinstra Melis Makelaars € 895.000
Kolenbranderstraat 25 Provier Vastgoedadviseurs B.V. € 849.000
Waterloop 1 402 Annet de Jong Makelaardij Sneek € 830.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sneek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sneek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 35 makelaars actief geweest in Sneek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sneek.

Wat kost een makelaar in Sneek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sneek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sneek van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sneek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sneek zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sneek?

+

De meest verkopende makelaar van Sneek is Struiksma Makelaars Sneek. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sneek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sneek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sneek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sneek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!