Atsma makelaardij en taxatie

Atsma makelaardij en taxatie is een makelaar gevestigd in Scharnegoutum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Atsma makelaardij en taxatie hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Atsma makelaardij en taxatie is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Scharnegoutum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Atsma makelaardij en taxatie. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Atsma makelaardij en taxatie in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 617.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 79.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over Atsma makelaardij en taxatie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Atsma makelaardij en taxatie verkoopt

Atsma makelaardij en taxatie is het meeste actief in Scharnegoutum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Atsma makelaardij en taxatie woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Atsma makelaardij en taxatie ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uithoorn 5 € 625.000
Sneek 4 € 278.000
Mijdrecht 4 € 799.000
Scharnegoutum 4 € 395.000
Amsterdam 3 € 507.000

Type woningen die Atsma makelaardij en taxatie verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Atsma makelaardij en taxatie diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Atsma makelaardij en taxatie het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
38%
tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
19%
portiekwoning
6%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Atsma makelaardij en taxatie

Wat kost Atsma makelaardij en taxatie bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Atsma makelaardij en taxatie voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Atsma makelaardij en taxatie je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Atsma makelaardij en taxatie actief?

+

Atsma makelaardij en taxatie heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uithoorn, Sneek, Mijdrecht, Scharnegoutum en Amsterdam.

In welk prijssegment is Atsma makelaardij en taxatie actief?

+

Atsma makelaardij en taxatie is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Atsma makelaardij en taxatie actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 617.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Scharnegoutum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Scharnegoutum en vergelijkbaar is aan Atsma makelaardij en taxatie. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!