Makelaars in Amstelveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Amstelveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 183 makelaars actief geweest in Amstelveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Amstelveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stadshart.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Amstelveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Amstelveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 625.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
 • Aantal transacties 731
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Amstelveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Amstelveen

In Amstelveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 561.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -64.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Amstelveen.

Bij de verkoop van een huis in Amstelveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 561.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Amstelveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Amstelveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 625.000.

Het meest voorkomende energielabel in Amstelveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Amstelveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Amstelveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Amstelveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brockhoff Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Amstelveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Amstelveen.

Populaire buurten in Amstelveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Amstelveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Amstelveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stadshart

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 516.000
  Woningen verkocht
  61
 • 2. Populierenbuurt

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 526.000
  Woningen verkocht
  51
 • 3. Randwijck Oost

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 528.000
  Woningen verkocht
  48
 • 4. Elsrijk Oost

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 642.000
  Woningen verkocht
  40
 • 5. Elsrijk West

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 940.000
  Woningen verkocht
  33

Top 5 woningen verkocht in Amstelveen

In Amstelveen zijn de afgelopen maand 731 woningen verkocht. Makelaar Brockhoff Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Amstelveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Amsteldijk Noord 34 ME Makelaars B.V. € 4.650.000
Handweg 119 Von Poll Real Estate € 2.880.000
Prinses Marijkelaan 4 DAMSTAD € 2.750.000
Selde Rust 2 Boomsma & Bruinsma Makelaars € 2.695.000
Borssenburg 3 Amsterdam Sothebys International Realty € 2.600.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amstelveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Amstelveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 183 makelaars actief geweest in Amstelveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Amstelveen.

Wat kost een makelaar in Amstelveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Amstelveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Amstelveen van € 6.300 tot € 7.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Amstelveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Amstelveen zijn € 3.100 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Amstelveen?

+

De meest verkopende makelaar van Amstelveen is Brockhoff Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Amstelveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Amstelveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Amstelveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Amstelveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!