Amstelhoven Makelaars

Amstelhoven Makelaars is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Amstelhoven Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Amstelhoven Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Amstelhoven Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Amstelhoven Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 617.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 79.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Amstelhoven Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Amstelhoven Makelaars verkoopt

Amstelhoven Makelaars is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Amstelhoven Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Amstelhoven Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 39 € 615.000
Amsterdam 8 € 613.000
Bergambacht 1 € 829.000
Warnsveld 1 € 675.000
Ouderkerk aan de Amstel 1 € 540.000

Type woningen die Amstelhoven Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Amstelhoven Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Amstelhoven Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
portiekflat
21%
galerijflat
13%
bovenwoning
8%
eindwoning
8%
hoekwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
4%
geschakelde woning
4%
maisonnette
4%
benedenwoning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Amstelhoven Makelaars

Wat kost Amstelhoven Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Amstelhoven Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Amstelhoven Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Amstelhoven Makelaars actief?

+

Amstelhoven Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen, Amsterdam, Bergambacht, Warnsveld en Ouderkerk aan de Amstel.

In welk prijssegment is Amstelhoven Makelaars actief?

+

Amstelhoven Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Amstelhoven Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 617.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan Amstelhoven Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!