Bert van Vulpen makelaars + hypotheken

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is een makelaar gevestigd in Zaandam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bert van Vulpen makelaars + hypotheken hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zaandam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bert van Vulpen makelaars + hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 455.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 54.000
  • Aantal transacties 193
Meer informatie over Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bert van Vulpen makelaars + hypotheken verkoopt

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is het meeste actief in Zaandam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bert van Vulpen makelaars + hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bert van Vulpen makelaars + hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 67 € 386.000
Amstelveen 29 € 572.000
Assendelft 27 € 530.000
Amsterdam 14 € 416.000
Krommenie 11 € 402.000

Type woningen die Bert van Vulpen makelaars + hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bert van Vulpen makelaars + hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bert van Vulpen makelaars + hypotheken het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
11%
portiekwoning
9%
galerijflat
4%
vrijstaande woning
4%
bovenwoning
2%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
eindwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bert van Vulpen makelaars + hypotheken

Wat kost Bert van Vulpen makelaars + hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bert van Vulpen makelaars + hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Bert van Vulpen makelaars + hypotheken actief?

+

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam, Amstelveen, Assendelft, Amsterdam en Krommenie.

In welk prijssegment is Bert van Vulpen makelaars + hypotheken actief?

+

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bert van Vulpen makelaars + hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 455.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zaandam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zaandam en vergelijkbaar is aan Bert van Vulpen makelaars + hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!