Makelaars in Assendelft

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Assendelft, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 32 makelaars actief geweest in Assendelft. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Assendelft helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Parkrijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Assendelft zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Assendelft afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 502.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
 • Aantal transacties 173
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Assendelft
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Assendelft

In Assendelft is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 474.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -72.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Assendelft.

Bij de verkoop van een huis in Assendelft is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 474.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Assendelft. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Assendelft weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 502.000.

Het meest voorkomende energielabel in Assendelft is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Assendelft. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Assendelft

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Assendelft? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Assendelft. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Brantjes Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Assendelft, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Assendelft.

Populaire buurten in Assendelft

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Assendelft? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Assendelft. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Parkrijk

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  75
 • 2. Waterrijk

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 523.000
  Woningen verkocht
  42
 • 3. Centrum

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  36
 • 4. De Zuid

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 614.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. Langeheit

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Assendelft

In Assendelft zijn de afgelopen maand 173 woningen verkocht. Makelaar Brantjes Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Assendelft.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 141 Brantjes Makelaars € 1.495.000
Vaartdijk 12 Brantjes Makelaars € 969.875
Karmelietenstraat 2 Bert van Vulpen makelaars + hypotheken € 950.000
Dorpsstraat 862 Brantjes Makelaars € 895.000
Vaartdijk 20 B FRIS Woningmakelaars € 885.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Assendelft

Hoeveel makelaars zijn er actief in Assendelft?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 32 makelaars actief geweest in Assendelft. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Assendelft.

Wat kost een makelaar in Assendelft?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Assendelft is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Assendelft van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Assendelft?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Assendelft zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Assendelft?

+

De meest verkopende makelaar van Assendelft is Brantjes Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Assendelft zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Assendelft?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Assendelft aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Assendelft.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!