Collectief Makelaars

Collectief Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Collectief Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Collectief Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Collectief Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Collectief Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 464.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 45
Meer informatie over Collectief Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Collectief Makelaars verkoopt

Collectief Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Collectief Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Collectief Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 29 € 493.000
Assendelft 8 € 538.000
Zaandam 2 € 365.000
Almere 1 € 325.000
Wormer 1 € 325.000

Type woningen die Collectief Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Collectief Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Collectief Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
24%
benedenwoning
17%
bovenwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%
galerijflat
3%
penthouse
3%
portiekwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Collectief Makelaars

Wat kost Collectief Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Collectief Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Collectief Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Collectief Makelaars actief?

+

Collectief Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Assendelft, Zaandam, Almere en Wormer.

In welk prijssegment is Collectief Makelaars actief?

+

Collectief Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Collectief Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 464.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Collectief Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!