Brantjes Makelaars

Brantjes Makelaars is een makelaar gevestigd in Beverwijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brantjes Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Brantjes Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beverwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brantjes Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brantjes Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 36.000
  • Aantal transacties 461
Meer informatie over Brantjes Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brantjes Makelaars verkoopt

Brantjes Makelaars is het meeste actief in Beverwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brantjes Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brantjes Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beverwijk 116 € 388.000
Heemskerk 93 € 424.000
Assendelft 58 € 528.000
Wormer 43 € 424.000
Zaandam 26 € 376.000

Type woningen die Brantjes Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brantjes Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brantjes Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
10%
eindwoning
6%
galerijflat
5%
portiekwoning
5%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brantjes Makelaars

Wat kost Brantjes Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brantjes Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brantjes Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Brantjes Makelaars actief?

+

Brantjes Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beverwijk, Heemskerk, Assendelft, Wormer en Zaandam.

In welk prijssegment is Brantjes Makelaars actief?

+

Brantjes Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brantjes Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 420.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beverwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beverwijk en vergelijkbaar is aan Brantjes Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!