Prismaat Makelaars

Prismaat Makelaars is een makelaar gevestigd in Zaandam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt Prismaat Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Prismaat Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zaandam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Prismaat Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Prismaat Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -48.000
  • Aantal transacties 48
Meer informatie over Prismaat Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Prismaat Makelaars verkoopt

Prismaat Makelaars is het meeste actief in Zaandam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Prismaat Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Prismaat Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 13 € 321.000
Beverwijk 12 € 324.000
Castricum 2 € 359.000
Velserbroek 2 € 537.000
Alkmaar 2 € 329.000

Type woningen die Prismaat Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Prismaat Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Prismaat Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
galerijflat
16%
portiekflat
11%
2 onder 1 kapwoning
9%
hoekwoning
9%
vrijstaande woning
6%
bovenwoning
3%
geschakelde woning
3%
halfvrijstaande woning
3%
benedenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Prismaat Makelaars

Wat kost Prismaat Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Prismaat Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Prismaat Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Prismaat Makelaars actief?

+

Prismaat Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam, Beverwijk, Castricum, Velserbroek en Alkmaar.

In welk prijssegment is Prismaat Makelaars actief?

+

Prismaat Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Prismaat Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 369.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zaandam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zaandam en vergelijkbaar is aan Prismaat Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!