BorgerSmith makelaars en taxateurs

BorgerSmith makelaars en taxateurs is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BorgerSmith makelaars en taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BorgerSmith makelaars en taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BorgerSmith makelaars en taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BorgerSmith makelaars en taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 567.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over BorgerSmith makelaars en taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BorgerSmith makelaars en taxateurs verkoopt

BorgerSmith makelaars en taxateurs is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BorgerSmith makelaars en taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BorgerSmith makelaars en taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 15 € 585.000
Amsterdam 4 € 501.000
Abcoude 2 € 705.000
Aalsmeer 2 € 510.000
Mijdrecht 1 € 400.000

Type woningen die BorgerSmith makelaars en taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BorgerSmith makelaars en taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BorgerSmith makelaars en taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
hoekwoning
20%
portiekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
7%
galerijflat
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BorgerSmith makelaars en taxateurs

Wat kost BorgerSmith makelaars en taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BorgerSmith makelaars en taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BorgerSmith makelaars en taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is BorgerSmith makelaars en taxateurs actief?

+

BorgerSmith makelaars en taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen, Amsterdam, Abcoude, Aalsmeer en Mijdrecht.

In welk prijssegment is BorgerSmith makelaars en taxateurs actief?

+

BorgerSmith makelaars en taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BorgerSmith makelaars en taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 567.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan BorgerSmith makelaars en taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!