Brockhoff Makelaars

Brockhoff Makelaars is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brockhoff Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Brockhoff Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brockhoff Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brockhoff Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 630.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
  • Aantal transacties 81
Meer informatie over Brockhoff Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brockhoff Makelaars verkoopt

Brockhoff Makelaars is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brockhoff Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brockhoff Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 59 € 624.000
Amsterdam 9 € 451.000
Muiden 5 € 898.000
Aalsmeer 3 € 817.000
Mijdrecht 2 € 923.000

Type woningen die Brockhoff Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brockhoff Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brockhoff Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
portiekwoning
17%
hoekwoning
12%
galerijflat
11%
vrijstaande woning
8%
bovenwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
3%
penthouse
3%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brockhoff Makelaars

Wat kost Brockhoff Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brockhoff Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brockhoff Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.700.

Waar is Brockhoff Makelaars actief?

+

Brockhoff Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen, Amsterdam, Muiden, Aalsmeer en Mijdrecht.

In welk prijssegment is Brockhoff Makelaars actief?

+

Brockhoff Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brockhoff Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 630.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan Brockhoff Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!