Admiraal ERA Makelaardij

Admiraal ERA Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Admiraal ERA Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Admiraal ERA Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Admiraal ERA Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Admiraal ERA Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 568.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -11.000
  • Aantal transacties 72
Meer informatie over Admiraal ERA Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Admiraal ERA Makelaardij verkoopt

Admiraal ERA Makelaardij is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Admiraal ERA Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Admiraal ERA Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 38 € 557.000
Amsterdam 13 € 566.000
Duivendrecht 12 € 548.000
Ouderkerk aan de Amstel 5 € 741.000
Diemen 2 € 513.000

Type woningen die Admiraal ERA Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Admiraal ERA Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Admiraal ERA Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
portiekwoning
17%
hoekwoning
9%
galerijflat
7%
bovenwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%
benedenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Admiraal ERA Makelaardij

Wat kost Admiraal ERA Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Admiraal ERA Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Admiraal ERA Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is Admiraal ERA Makelaardij actief?

+

Admiraal ERA Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen, Amsterdam, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Diemen.

In welk prijssegment is Admiraal ERA Makelaardij actief?

+

Admiraal ERA Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Admiraal ERA Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 568.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan Admiraal ERA Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!