Makelaars in Duivendrecht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Duivendrecht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 27 makelaars actief geweest in Duivendrecht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Duivendrecht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Duivendrecht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Duivendrecht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Duivendrecht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 528.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -99.000
 • Aantal transacties 50
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Duivendrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Duivendrecht

In Duivendrecht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 367.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -99.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Duivendrecht.

Bij de verkoop van een huis in Duivendrecht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 98 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 367.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Duivendrecht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Duivendrecht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 528.000.

Het meest voorkomende energielabel in Duivendrecht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Duivendrecht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Duivendrecht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Duivendrecht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Duivendrecht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Admiraal ERA Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Duivendrecht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Duivendrecht.

Populaire buurten in Duivendrecht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Duivendrecht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Duivendrecht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Duivendrecht

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 528.000
  Woningen verkocht
  50

Top 5 woningen verkocht in Duivendrecht

In Duivendrecht zijn de afgelopen maand 50 woningen verkocht. Makelaar Admiraal ERA Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Duivendrecht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
In de Pelmolen 23 25 De Heren van Snoek Makelaardij € 1.050.000
Kloosterstraat 57 Mooijekind Vleut Makelaars € 895.000
Rijksstraatweg 105 Geijsel Makelaardij € 865.000
Molenkade 34 Dames van Vermeer B.V. € 850.000
In de Korenmolen 42 Wind makelaars € 795.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duivendrecht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Duivendrecht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 27 makelaars actief geweest in Duivendrecht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Duivendrecht.

Wat kost een makelaar in Duivendrecht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Duivendrecht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Duivendrecht van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Duivendrecht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Duivendrecht zijn € 2.600 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Duivendrecht?

+

De meest verkopende makelaar van Duivendrecht is Admiraal ERA Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Duivendrecht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Duivendrecht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Duivendrecht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Duivendrecht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!