Makelaars in Muiden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Muiden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Muiden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Muiden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Krijgsman.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Muiden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Muiden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 687.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 20.000
 • Aantal transacties 41
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Muiden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Muiden

In Muiden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 626.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Muiden.

Bij de verkoop van een huis in Muiden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 626.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Muiden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Muiden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 687.000.

Het meest voorkomende energielabel in Muiden is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Muiden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Muiden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Muiden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Muiden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Nienaber Makelaars B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Muiden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Muiden.

Populaire buurten in Muiden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Muiden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Muiden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Krijgsman

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 791.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Vesting Muiden

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 592.000
  Woningen verkocht
  17
 • 3. Mariahoeve Muiden

  Verkooptijd
  101 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 615.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Muiden

In Muiden zijn de afgelopen maand 41 woningen verkocht. Makelaar Nienaber Makelaars B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Muiden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vleermuis 3 Eefje Voogd Makelaardij € 1.445.000
Rietpolderlaan 54 Brockhoff Makelaars € 1.200.000
Noorder Jaagpad 3 Noor Söhngen Makelaardij € 1.099.000
Rietpolderlaan 34 Brockhoff Makelaars € 960.000
Herengracht 16 Nienaber Makelaars B.V. € 925.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Muiden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Muiden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Muiden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Muiden.

Wat kost een makelaar in Muiden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Muiden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Muiden van € 6.900 tot € 8.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Muiden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Muiden zijn € 3.400 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Muiden?

+

De meest verkopende makelaar van Muiden is Nienaber Makelaars B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Muiden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Muiden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Muiden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Muiden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!