A1 Executive Estate

A1 Executive Estate is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt A1 Executive Estate hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. A1 Executive Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A1 Executive Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij A1 Executive Estate zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties A1 Executive Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 477.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over A1 Executive Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar A1 Executive Estate verkoopt

A1 Executive Estate is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A1 Executive Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A1 Executive Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 3 € 488.000
Leiderdorp 1 € 450.000
Almere 1 € 470.000

Type woningen die A1 Executive Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A1 Executive Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A1 Executive Estate het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
33%
eindwoning
33%
maisonnette
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A1 Executive Estate

Wat kost A1 Executive Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A1 Executive Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A1 Executive Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is A1 Executive Estate actief?

+

A1 Executive Estate heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen, Leiderdorp en Almere.

In welk prijssegment is A1 Executive Estate actief?

+

A1 Executive Estate is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A1 Executive Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 477.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan A1 Executive Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!