Makelaars in Vinkeveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vinkeveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Vinkeveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vinkeveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuiderwaard-Westerheul.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vinkeveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Vinkeveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 696.000
 • Gemiddelde verkooptijd 71
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 271.000
 • Aantal transacties 55
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vinkeveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vinkeveen

In Vinkeveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 697.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 271.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Vinkeveen.

Bij de verkoop van een huis in Vinkeveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 697.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vinkeveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vinkeveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 696.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vinkeveen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vinkeveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vinkeveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vinkeveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vinkeveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Witte - vertrouwd in Vinkeveen! de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vinkeveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vinkeveen.

Populaire buurten in Vinkeveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vinkeveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vinkeveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuiderwaard-Westerheul

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. Vinkeveen Dorp

  Verkooptijd
  118 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  13
 • 3. Vinkeveen Plassengebied

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 2.444.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Vinkeveen Buitengebied

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 960.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Vinkeveen

In Vinkeveen zijn de afgelopen maand 55 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Witte - vertrouwd in Vinkeveen! verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vinkeveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Baambrugse Zuwe 141 G Makelaardij Witte - vertrouwd in Vinkeveen! € 7.500.000
Baambrugse Zuwe 125 B Bergh Real Estate € 1.550.000
Groenlandse kade 55 Dop Makelaars € 1.375.000
Herenweg 82 A Makelaardij Witte - vertrouwd in Vinkeveen! € 1.375.000
Plaswijk 71 Raad-Huis makelaardij o.z. B.V. | Baerz & Co € 1.295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vinkeveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vinkeveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Vinkeveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vinkeveen.

Wat kost een makelaar in Vinkeveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vinkeveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vinkeveen van € 7.000 tot € 8.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vinkeveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vinkeveen zijn € 3.500 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vinkeveen?

+

De meest verkopende makelaar van Vinkeveen is Makelaardij Witte - vertrouwd in Vinkeveen!. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vinkeveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vinkeveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vinkeveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vinkeveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!