Bergh Real Estate

Bergh Real Estate is een makelaar gevestigd in Vinkeveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bergh Real Estate hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bergh Real Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vinkeveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bergh Real Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bergh Real Estate zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bergh Real Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 931.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Bergh Real Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Bergh Real Estate verkoopt

Bergh Real Estate is het meeste actief in Vinkeveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bergh Real Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bergh Real Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vinkeveen 3 € 931.000

Type woningen die Bergh Real Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bergh Real Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bergh Real Estate het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
33%
hoekwoning
33%
vrijstaande woning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergh Real Estate

Wat kost Bergh Real Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 14.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bergh Real Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bergh Real Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.700 en de € 7.000.

Waar is Bergh Real Estate actief?

+

Bergh Real Estate heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Vinkeveen.

In welk prijssegment is Bergh Real Estate actief?

+

Bergh Real Estate is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bergh Real Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 931.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vinkeveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vinkeveen en vergelijkbaar is aan Bergh Real Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!