Eigeman Makelaardij o.g. B.V.

Eigeman Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar gevestigd in Maarssen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eigeman Makelaardij o.g. B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Eigeman Makelaardij o.g. B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maarssen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eigeman Makelaardij o.g. B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Eigeman Makelaardij o.g. B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 558.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Eigeman Makelaardij o.g. B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Eigeman Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

Eigeman Makelaardij o.g. B.V. is het meeste actief in Maarssen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eigeman Makelaardij o.g. B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eigeman Makelaardij o.g. B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maarssen 27 € 494.000
Breukelen 6 € 847.000
Oud Zuilen 1 € 550.000

Type woningen die Eigeman Makelaardij o.g. B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eigeman Makelaardij o.g. B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eigeman Makelaardij o.g. B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
16%
portiekwoning
6%
vrijstaande woning
6%
galerijflat
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eigeman Makelaardij o.g. B.V.

Wat kost Eigeman Makelaardij o.g. B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eigeman Makelaardij o.g. B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eigeman Makelaardij o.g. B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Eigeman Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

Eigeman Makelaardij o.g. B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maarssen, Breukelen en Oud Zuilen.

In welk prijssegment is Eigeman Makelaardij o.g. B.V. actief?

+

Eigeman Makelaardij o.g. B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eigeman Makelaardij o.g. B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 558.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maarssen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maarssen en vergelijkbaar is aan Eigeman Makelaardij o.g. B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!