De Koning makelaars

De Koning makelaars is een makelaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Koning makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Koning makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Koning makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Koning makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 447.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -35.000
  • Aantal transacties 305
Meer informatie over De Koning makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Koning makelaars verkoopt

De Koning makelaars is het meeste actief in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Koning makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Koning makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alphen aan den Rijn 61 € 335.000
Woerden 54 € 502.000
Utrecht 26 € 458.000
De Meern 25 € 455.000
Uithoorn 20 € 475.000

Type woningen die De Koning makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Koning makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Koning makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
54%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
9%
portiekwoning
6%
vrijstaande woning
6%
eindwoning
4%
galerijflat
4%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Koning makelaars

Wat kost De Koning makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Koning makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Koning makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is De Koning makelaars actief?

+

De Koning makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht, De Meern en Uithoorn.

In welk prijssegment is De Koning makelaars actief?

+

De Koning makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Koning makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 447.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alphen aan den Rijn en vergelijkbaar is aan De Koning makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!