Drieman Garantiemakelaars

Drieman Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Drieman Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Drieman Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Drieman Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Drieman Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 33.000
  • Aantal transacties 311
Meer informatie over Drieman Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Drieman Garantiemakelaars verkoopt

Drieman Garantiemakelaars is het meeste actief in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Drieman Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Drieman Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alphen aan den Rijn 90 € 329.000
Leiderdorp 52 € 441.000
Woerden 44 € 457.000
Ter Aar 28 € 497.000
Nieuwkoop 26 € 503.000

Type woningen die Drieman Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Drieman Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Drieman Garantiemakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
2 onder 1 kapwoning
11%
vrijstaande woning
11%
hoekwoning
10%
portiekwoning
7%
galerijflat
6%
maisonnette
3%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drieman Garantiemakelaars

Wat kost Drieman Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Drieman Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Drieman Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Drieman Garantiemakelaars actief?

+

Drieman Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Woerden, Ter Aar en Nieuwkoop.

In welk prijssegment is Drieman Garantiemakelaars actief?

+

Drieman Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Drieman Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alphen aan den Rijn en vergelijkbaar is aan Drieman Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!