Makelaars in Woerden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Woerden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 29 makelaars actief geweest in Woerden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Woerden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bloemen- en Bomenkwartier.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Woerden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Woerden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 490.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -57.000
 • Aantal transacties 317
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Woerden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Woerden

In Woerden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 478.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -57.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Woerden.

Bij de verkoop van een huis in Woerden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 117 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 478.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Woerden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Woerden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 490.000.

Het meest voorkomende energielabel in Woerden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Woerden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Woerden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Woerden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Woerden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Woerden Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Woerden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Woerden.

 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 503.000
  Woningen verkocht
  60
 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  51
 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  50
 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 493.000
  Woningen verkocht
  42

Populaire buurten in Woerden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Woerden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Woerden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bloemen- en Bomenkwartier

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  56
 • 2. Snel en Polanen

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  44
 • 3. Schilderskwartier

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  44
 • 4. Staatsliedenkwartier

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 573.000
  Woningen verkocht
  39
 • 5. Molenvliet-West

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  34

Top 5 woningen verkocht in Woerden

In Woerden zijn de afgelopen maand 317 woningen verkocht. Makelaar Woerden Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Woerden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woerden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Woerden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 29 makelaars actief geweest in Woerden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Woerden.

Wat kost een makelaar in Woerden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Woerden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Woerden van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Woerden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Woerden zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Woerden?

+

De meest verkopende makelaar van Woerden is Woerden Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Woerden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Woerden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Woerden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Woerden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!