Woerden Makelaardij

Woerden Makelaardij is een makelaar gevestigd in Woerden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woerden Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Woerden Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Woerden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woerden Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woerden Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 452.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
  • Aantal transacties 56
Meer informatie over Woerden Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woerden Makelaardij verkoopt

Woerden Makelaardij is het meeste actief in Woerden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woerden Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woerden Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woerden 40 € 452.000
Zegveld 4 € 438.000
Bodegraven 2 € 425.000
Waarder 1 € 395.000
Apeldoorn 1 € 189.000

Type woningen die Woerden Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woerden Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woerden Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
hoekwoning
16%
eindwoning
14%
galerijflat
4%
geschakelde woning
4%
portiekflat
4%
2 onder 1 kapwoning
3%
bovenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woerden Makelaardij

Wat kost Woerden Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woerden Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woerden Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Woerden Makelaardij actief?

+

Woerden Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woerden, Zegveld, Bodegraven, Waarder en Apeldoorn.

In welk prijssegment is Woerden Makelaardij actief?

+

Woerden Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woerden Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 452.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Woerden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Woerden en vergelijkbaar is aan Woerden Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!