Makelaars in Linschoten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Linschoten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Linschoten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Linschoten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Linschoten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Linschoten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Linschoten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
 • Gemiddelde verkooptijd 20
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 234.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Linschoten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Linschoten

In Linschoten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 536.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 234.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Linschoten.

Bij de verkoop van een huis in Linschoten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 536.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Linschoten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Linschoten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 449.000.

Het meest voorkomende energielabel in Linschoten is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Linschoten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Linschoten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Linschoten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Linschoten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Zandwijk Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Linschoten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Linschoten.

Populaire buurten in Linschoten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Linschoten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Linschoten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Linschoten

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  17

Top 5 woningen verkocht in Linschoten

In Linschoten zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Van Zandwijk Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Linschoten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
K Linschoten Westzijde 21 a Kooijman Makelaardij € 785.000
De Duiker 47 Kooijman Makelaardij € 710.000
Liefhovendijk 45 Kooijman Makelaardij € 700.000
De Duiker 95 Van Zandwijk Makelaardij € 698.000
Jacob Barneveldstraat 77 ERA Ritter Makelaardij € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Linschoten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Linschoten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Linschoten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Linschoten.

Wat kost een makelaar in Linschoten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Linschoten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Linschoten van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Linschoten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Linschoten zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Linschoten?

+

De meest verkopende makelaar van Linschoten is Van Zandwijk Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Linschoten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Linschoten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Linschoten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Linschoten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!