De Keizer makelaars

De Keizer makelaars is een makelaar gevestigd in Nieuwegein. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 6 vestigingen, biedt De Keizer makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Keizer makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwegein en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Keizer makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Keizer makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
  • Aantal transacties 364
Meer informatie over De Keizer makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Keizer makelaars verkoopt

De Keizer makelaars is het meeste actief in Nieuwegein. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Keizer makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Keizer makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwegein 98 € 392.000
Utrecht 94 € 425.000
Houten 55 € 494.000
Vleuten 20 € 598.000
Maarssen 12 € 425.000

Type woningen die De Keizer makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Keizer makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Keizer makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
portiekflat
12%
galerijflat
10%
hoekwoning
10%
bovenwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
5%
benedenwoning
5%
eindwoning
4%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Keizer makelaars

Wat kost De Keizer makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Keizer makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Keizer makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Keizer makelaars actief?

+

De Keizer makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwegein, Utrecht, Houten, Vleuten en Maarssen.

In welk prijssegment is De Keizer makelaars actief?

+

De Keizer makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Keizer makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwegein

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwegein en vergelijkbaar is aan De Keizer makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!