Van Zandwijk Makelaardij

Van Zandwijk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Linschoten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Zandwijk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Zandwijk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Linschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Zandwijk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Zandwijk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 422.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Van Zandwijk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Zandwijk Makelaardij verkoopt

Van Zandwijk Makelaardij is het meeste actief in Linschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Zandwijk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Zandwijk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Montfoort 11 € 429.000
Linschoten 3 € 352.000
Heerde 2 € 439.000
Woerden 1 € 495.000
IJsselstein 1 € 424.000

Type woningen die Van Zandwijk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Zandwijk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Zandwijk Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
23%
tussenwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
12%
eindwoning
8%
galerijflat
8%
portiekflat
8%
benedenwoning
4%
bovenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Zandwijk Makelaardij

Wat kost Van Zandwijk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Zandwijk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Zandwijk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Van Zandwijk Makelaardij actief?

+

Van Zandwijk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Montfoort, Linschoten, Heerde, Woerden en IJsselstein.

In welk prijssegment is Van Zandwijk Makelaardij actief?

+

Van Zandwijk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Zandwijk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 422.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Linschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Linschoten en vergelijkbaar is aan Van Zandwijk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!