Makelaars in Lopik

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lopik, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 24 makelaars actief geweest in Lopik. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lopik helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lopik-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lopik zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lopik afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -160.000
 • Aantal transacties 63
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lopik
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lopik

In Lopik is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 391.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -160.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lopik.

Bij de verkoop van een huis in Lopik is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 391.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lopik. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lopik weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 413.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lopik is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lopik. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lopik

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lopik? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lopik. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Herk makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lopik, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lopik.

Populaire buurten in Lopik

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lopik? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lopik. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lopik-Dorp

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  52
 • 2. Cabauw

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Graaf

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 596.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Langs de Lekdijk Lopikerwaard

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 585.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Uitweg

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 248.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Lopik

In Lopik zijn de afgelopen maand 63 woningen verkocht. Makelaar Van Herk makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lopik.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Cabauwsekade 23 Nassau Makelaars B.V. € 869.000
Lopikerweg west 109 Peltenburg Makelaardij & Taxaties € 825.000
Lopikerweg oost 88 B Jacobi makelaars € 750.000
Schouwpad 26 VAN OORD MAKELAARDIJ € 699.000
Blaarkop 11 Van Herk makelaars € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lopik

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lopik?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 24 makelaars actief geweest in Lopik. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lopik.

Wat kost een makelaar in Lopik?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lopik is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lopik van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lopik?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lopik zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lopik?

+

De meest verkopende makelaar van Lopik is Van Herk makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lopik zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lopik?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lopik aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lopik.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!